Valikko Sulje

Erikoisnäyttely 2019

Suomen Schipperkekerho ry viettää 40-vuotis juhlavuotta vuonna 2019.

Juhlavuoden erikoisnäyttely

Järjestetään Porin kansainvälisen näyttelyn yhteydessä sunnuntaina 28.7.2019. Näyttelypaikkana toimii Porin ravirata. Osoite: Ravintie 1, 28130 Pori

Tuomarina on Marja Talvitie. Varatuomari Tanya Ahlman-Stockmari.

Schipperkejen arvostelu alkaa klo 12.00  kehässä 17.

 • pennut 6 kpl
 • urokset 12 kpl
 • nartut 23 kpl

Näyttelykirje 2019

Erikoisnäyttelyssä arvostellaan myös pennut (5- alle 7 kk & 7 – alle 9 kk), jälkeläisluokka ja kasvattajaluokka. Lisäksi näyttelyyn ilmoitetuista koirista paras liikkuja ja parhaan ilmeen omaava palkitaan. 

Lauantaina 27.7. arvostellaan Porin KV-näyttelyssä FCI 1-ryhmä.

Jälkeläisluokka

Jälkeläisluokka on laatuarvostelu, jossa kilpailee neljä uroksen tai nartun samanrotuista jälkeläistä, jotka on palkittu laatumaininnalla erinomainen tai erittäin hyvä tässä näyttelyssä. Jälkeläisluokassa tulee jalostusuros tai jalostusnarttu esittää yhdessä jälkeläistensä kanssa. Jälkeläisluokassa kilpailevaa siitosurosta tai -narttua ei tarvitse ilmoittaa muihin luokkiin.

Kasvattajaluokka

Kasvattajaluokka on laatuarvostelu, jossa kilpailee neljän samanrotuisen koiran muodostama ryhmä.  Koirien on oltava saman kasvattajan kasvattamia tai samalle FCI:n vahvistamalle kennelnimelle rekisteröityjä. Lisäksi koirien on oltava palkittu laatumaininnalla erinomainen tai erittäin hyvä tässä näyttelyssä.

Rokotus- ja antidopingsäännöt

Noudatamme Suomen Kennelliiton rokotusmääräyksiä. Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty. Huom! 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn. Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.

Suomen Kennelliiton valtuuston hyväksymät antidoping säännöt ovat astuneet voimaan 1.1.2007. Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita.

Ajankohtaista tietoa kennelliiton sivuilta.

Tulokset

Ilmoittautuminen

Sähköisesti Showlink.fi 21.06.2019 mennessä  tai postitse osoitteella: Silja Åkerfelt, Takapellonkatu 6 A, 24260 Salo. Postitse lähetettäviin ilmoittautumisiin tulee liittää mukaan Kennelliiton ilmoittautumislomake sekä kuitti maksetusta ilmoittautumismaksusta.

Ilmoittautumismaksut

 • 32 € / koira
 • 25 € / pennut ja veteraanit
 • yli 10-v veteraanit ilmaiseksi

Maksetaan Suomen Schipperkekerho ry:n tilille

 • IBAN: FI5247304820008093 
 • BIC: POPFFI22
 • Viestikenttään: erikoisnäyttely 2019

Myös kasvattajaluokat ja jälkeläisluokat tulee ilmoittaa näyttelyyn. Kasvattaja- ja jälkeläisluokista ei peritä ilmoittautumismaksua. Ilmoittautumismaksu sisältää luettelon.

Majoitus

Porissa on vilkas kesä kuin myös viikonloppu 26-28.7. Jotta varmistat yöpymisen, varaa majoitus mahdollisimman pian.

Schipperkeväelle Scandic Pori tarjoaa majoitusta hintaan:

 • 1 hengen huonen 99 € / yö
 • 2 hengen huone 109 € / yö

Ilmoita varauksen yhteydessä varauskoodi 46817673 ja muistakaa mainita koirahuone. Tarjous on voimassa ainoastaan, kun varauksen tekee puhelimitse p. 02 624 900/vastaanotto tai sähköpostilla pori(at)scandichotels.com.

Lisätietoja hotellista

Tiedustelut

Sähköpostitse schipperke.show(at)gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

Information på svenska