Valikko Sulje

Rally-tokon rotumestaruudet Vantaalla 30.10.2021

Rally-tokon rotumestaruudet Vantaalla 2021

Schipperkejen rally-tokon rotumestaruudesta kilpaillaan Vantaalla lauantaina 30.10.2021. Tuomarina kilpailussa toimii rally-tokon ylituomari Iiris Harju.

Ilmoittautuminen kilpailuun aukeaa schipperkeille 30.9.2021 klo 8:00. Paikan varaaminen kilpailuun tapahtuu lomakkeella, johon löytyy linkki kilpailun tiedoista Virkusta (www.virkku.net). Osallistumismaksu on 28€, joka maksetaan paikan vahvistuksen jälkeen annettujen maksutietojen mukaisesti.

Rotumestaruudesta voi kilpailla kaikissa luokissa. Mestaruus ratkaistaan painotetuin pistein. Pisteiden painotuskertoimet ovat ALO=1 (maksimipisteet 100), AVO=1,3 (maksimipisteet 130), VOI=1,5 (maksimipisteet 150) ja MES=1,7 (maksimipisteet 170).

Kilpailu järjestetään yhdessä Itä-Helsingin Agilityharrastajien kanssa. Kilpailupaikkana on I-HAHin puolilämmin, keinonurmipohjainen halli osoitteessa Vanha Porvoontie 235, halli 2, Vantaa. Kilpailemista varten tarvitset SPKL:n kilpailulisenssin. Lisenssin voi ostaa Virkusta ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätiedot kilpailuun liittyen Virkusta tai sähköpostilla ihah.rallyilmo@gmail.com. HUOM! Ilmoittautumisia ei oteta vastaan sähköpostitse!! Ilmoittaudu ajoissa – kilpailu on avoin kaikille, ja paikat menevät nopeasti.

Tervetuloa mukaan kilpailemaan ensimmäisestä schipperkejen rally-tokon rotumestaruudesta!