Valikko Sulje

Pentuvälitys

schipperke pentu nukkuu
Kuva: Laura Saranpää

Pentulistalle yhdistyksen jäsenet voivat ilmoittaa astutuksista, syntyneistä ja myytävistä pennuista, suunnitteilla olevista pentueista, tehdä muutoksia aiempaan ilmoitukseen tai poistaa ilmoituksen. Ilmoitus tulee pitää ajan tasalla kasvattajan toimesta. Kun haluat ilmoituksen poistettavan, lähetä sähköpostia jalostus.schipperke(at)gmail.com

Lomake ohjautuu jalostustoimikunnalle, joka käsittelee sen mahdollisimman pian. Päivittämätön ilmoitus poistetaan listalta ilman erillistä ilmoitusta 8 viikkoa pentujen syntymästä.

Kennelliiton jalostustietojärjestelmästä voi hakea lisää tietoja pentueen vanhemmista ja sukulaisista. Sieltä löytyvät mm. sukutaulut, viralliset tutkimustulokset sekä näyttely- ja koetulokset.

Pentulistalla julkaistaan ensin jalostustoimikunnan suositukset täyttävät pentueet ja sitten muut.

Mikäli haluat ilmoittaa uutta kotia etsivän koiran listalle, lähetä koiran tiedot jalostustoimikunnalle osoitteeseen jalostus.schipperke(at)gmail.com

Pennun ostajille

Tiedustellessasi pentua kasvattajalta sähköpostitse tai viestitse, moni kasvattaja arvostaa jos ensiyhteydenotossasi jo kerrot hieman itsestäsi, perheestäsi ja asuinpaikastasi. Hyvä olisi kertoa myös hieman mahdollisesta toiveistasi ja suunnitelmistasi pentua ajatellen esim minkälaisia aktiviteetteja tai harrastustoiveita sinulla on. Kasvattajat toivovat myös kuulevansa onko sinulla aikaisempaa kokemusta koirista tai erityisesti schipperkeistä sekä mitä koiria perheeseenne mahdollisesti jo kuuluu. Nämä tiedot helpottavat kasvattajaa siten, että löytyy juuri sinulle ja perheellesi oikeanluonteinen pentu.

Myytävät pennut

Kennel FinnNoir Mervi Huurros, Vantaa 
sähköposti: mervi.huurros(at)iki.fi
puh: +358 40 553530
ARVIOITU SYNTYMÄVIIKKOSYNTYNEET
18.8.2020
SUKUPUOLI
1 uros ja 3 narttua
VAPAANA
1 uros
VANHEMMATSILMÄTPOLVETKYYNÄR-
NIVEL
LONKATSELKÄLUONNE-
TESTI
NÄYTTELYMUU
Emä: Corinnas Luna NoireEi todettu perinnöllisiä silmäsairauksia0/0----EH
Isä: Lupus dei NobelEi todettu perinnöllisiä silmäsairauksia0/00/0A/AVA0
SP0
LTV1
18.5.2019 pist. 85C.I.B
YHDISTELMÄ KOIRANETISSÄ
Ilmoitus jätetty: 12.9.2020

Astutukset

Ei ilmoituksia tällä hetkellä

Suunnitteilla olevat pentueet

Ei ilmoituksia tällä hetkellä.

Uutta kotia etsivät

Ei uutta kotia etsiviä tällä hetkellä.