Valikko Sulje

Pentuvälitys

Kuva Salla Kallio

Pentulistalle yhdistyksen jäsenet voivat ilmoittaa astutuksista, syntyneistä ja myytävistä pennuista, suunnitteilla olevista pentueista, tehdä muutoksia aiempaan ilmoitukseen tai poistaa ilmoituksen. Ilmoitus tulee pitää ajan tasalla kasvattajan toimesta. Kun haluat ilmoituksen poistettavan, lähetä sähköpostia kotisivu(at)schipperke.fi

Lomake ohjautuu jalostustoimikunnalle, joka käsittelee sen mahdollisimman pian. Päivittämätön ilmoitus poistetaan listalta ilman erillistä ilmoitusta 8 viikkoa pentujen syntymästä.

Kennelliiton jalostustietojärjestelmästä voi hakea lisää tietoja pentueen vanhemmista ja sukulaisista. Sieltä löytyvät mm. sukutaulut, viralliset tutkimustulokset sekä näyttely- ja koetulokset.

Pentulistalla julkaistaan ensin jalostustoimikunnan suositukset täyttävät pentueet ja sitten muut.

Mikäli haluat ilmoittaa uutta kotia etsivän koiran listalle, lähetä koiran tiedot osoitteeseen kotisivu(at)schipperke.fi.
Liitä viestiin linkki koiran tietoihin koiraNetissä, myyjän nimi yhteystietoineen (omistaja tai kasvattaja) ja koiran sijainti. Kasvattajan myymät alle 6kk ikäiset pennut tulee ilmoittaa pentulistalle mahdollisine lisätietoineen.

Pennun ostajille

Tiedustellessasi pentua kasvattajalta sähköpostitse tai viestitse, moni kasvattaja arvostaa jos ensiyhteydenotossasi jo kerrot hieman itsestäsi, perheestäsi ja asuinpaikastasi. Hyvä olisi kertoa myös hieman mahdollisesta toiveistasi ja suunnitelmistasi pentua ajatellen esim minkälaisia aktiviteetteja tai harrastustoiveita sinulla on. Kasvattajat toivovat myös kuulevansa onko sinulla aikaisempaa kokemusta koirista tai erityisesti schipperkeistä sekä mitä koiria perheeseenne mahdollisesti jo kuuluu. Nämä tiedot helpottavat kasvattajaa siten, että löytyy juuri sinulle ja perheellesi oikeanluonteinen pentu.

Myytävät pennut

Ei ilmoituksia myytävistä pennuista tällä hetkellä.

Astutukset

Ei astutusilmoituksia tällä hetkellä.

Suunnitteilla olevat pentueet

Ei ilmoituksia tällä hetkellä.

Uutta kotia etsivät

Ei ilmoituksia tällä hetkellä.