Valikko Sulje

Pentuvälitys

Kuusi schipperke pentua rivissä
Kuva: Henriikka Toikka

Pentulistalle yhdistyksen jäsenet voivat ilmoittaa astutuksista, syntyneistä ja myytävistä pennuista, suunnitteilla olevista pentueista, tehdä muutoksia aiempaan ilmoitukseen tai poistaa ilmoituksen. Ilmoitus tulee pitää ajan tasalla kasvattajan toimesta. Kun haluat ilmoituksen poistettavan, lähetä sähköpostia jalostus.schipperke(at)gmail.com

Lomake ohjautuu jalostustoimikunnalle, joka käsittelee sen mahdollisimman pian. Päivittämätön ilmoitus poistetaan listalta ilman erillistä ilmoitusta 8 viikkoa pentujen syntymästä.

Kennelliiton jalostustietojärjestelmästä voi hakea lisää tietoja pentueen vanhemmista ja sukulaisista. Sieltä löytyvät mm. sukutaulut, viralliset tutkimustulokset sekä näyttely- ja koetulokset.

Pentulistalla julkaistaan ensin jalostustoimikunnan suositukset täyttävät pentueet ja sitten muut.

Mikäli haluat ilmoittaa uutta kotia etsivän koiran listalle, lähetä koiran tiedot jalostustoimikunnalle osoitteeseen jalostus.schipperke(at)gmail.com

Yhteystiedot:
Pentuvälitys / Puppy referrals
Helena Tuormala
0400 38 79 38
helena.tuormala(at)gmail.com

Pennun ostajille

Tiedustellessasi pentua kasvattajalta sähköpostitse tai viestitse, moni kasvattaja arvostaa jos ensiyhteydenotossasi jo kerrot hieman itsestäsi, perheestäsi ja asuinpaikastasi. Hyvä olisi kertoa myös hieman mahdollisesta toiveistasi ja suunnitelmistasi pentua ajatellen esim minkälaisia aktiviteetteja tai harrastustoiveita sinulla on. Kasvattajat toivovat myös kuulevansa onko sinulla aikaisempaa kokemusta koirista tai erityisesti schipperkeistä sekä mitä koiria perheeseenne mahdollisesti jo kuuluu. Nämä tiedot helpottavat kasvattajaa siten, että löytyy juuri sinulle ja perheellesi oikeanluonteinen pentu.

Myytävät pennut

KENNEL Sparklemoon, Henna Haaparanta, Ähtäri
sähköposti: hennulii86(at)gmail.com
puh: 044 0556684
ARVIOITU SYNTYMÄVIIKKOSYNTYNEET
SUKUPUOLI
VAPAANALUOVUTUS
26.11.20222 narttua2 narttuaTammikuun
lopussa
VANHEMMATSILMÄTPOLVETKYYNÄR-
NIVEL
LONKATSELKÄLUONNE-
TESTI
NÄYTTELYJALOSTUS-TARKASTETTU
Sparklemoon angelicaEi todettu perinnöllisiä silmäsairauksia-----Sert-
Pikkuhäjyn puuhapeteEi todettu perinnöllisiä silmäsairauksia0/0-C/C--C.I.B-
Pentujen sukutaulu
Ilmoitus jätetty
6.12.2022

Astutukset

Ei astutusilmoituksia tällä hetkellä.

Suunnitteilla olevat pentueet

Ei ilmoituksia tällä hetkellä.

Uutta kotia etsivät

Ei ilmoituksia tällä hetkellä